Sök
MENY          Mitt konto

Kaffe.se - Wanda the Dragon AB

Över 100 000 kunder sedan 2005
Sedan 2005 har vi bedrivit e-handel i Sverige inom ett flertal områden, bl a kaffe och kaffetillbehör, optik och apoteksvaror. Mer än 700 000 ordrar har under åren skeppats till över 100 000 nöjda svenska kunder.

Kundnöjdhet - Vår ledstjärna
Glada och nöjda kunder återkommer. Så enkelt är det. Vi jobbar 100% för att leva upp till de förväntningar våra kunder har på oss. Och viktigast av allt, när något går fel så skall det vara superenkelt att som kund få problemet åtgärdat snarast och frikostigt.

Snabba, korrekta leveranser
Vi på Kaffe.se har valt att lägga ut lager och logistik hos 3PL-företaget Postpac i Skurup. De har mångårig erfarenhet av optimerad lagerhållning och effektiva processer för skeppning av varorna ut till våra kunder på ett snabbt och felfritt sätt. "Rätt grejer på utlovad tid" är en bra grund att bygga den där kundnöjdheten på.

Kvalitetskaffe till ett schysst pris
När vi tar in nya varor i vårt sortiment söker vi alltid tillverkare och leverantörer som har de bästa produkterna. Vi är stolta över att kunna erbjuda varor från t ex Johan & Nyström och Lykke Kaffegårdar.

Vår organisation
Vi är ett litet men effektivt team som just nu jobbar flexibelt och decentraliserat. Planen är dock att få en fast plats att pyssla med vårt kaffe på och vi hoppas kunna presentera en butik med tillhörende showroom och kontor i stockholmstrakten under 2024/25. VD på Wanda the Dragon AB är Martin Arwin.

Kontakta oss på info@kaffe.se


Copyright 2024 Wanda the Dragon AB